18 Ağustos 2008 Pazartesi

K-Lite Codec Pack ile videolarınızı sorunsuz izleyin !!!

K-Lite Codec Pack videolar için gerekli olan codec yazılımları ve ilgili araçlar içeren bir pakettir. Bu pakette tüm videolar için gerekli olan codecleri bulabilir ve kurabilirsiniz.

K-Lite Codec Pack Full çok fazla sayıda codec içermektedir. Video dönüştürebilmek için gerekli olan codeclerde bu paketin içerisinde yeralmaktadır. Profesyonel kullanıcılar için önerilir.

Boyut : 13.83 MB
Dil : ingilizce




YoRum Gönder

Mateja Kezman Psg Yolcusu ...


Resmi açıklama da yapıldı!.. Ve gitti!.. Fenerbahçeli Sırp futbolcu Mateja Kezman, Fenerbahçe ile Fransa'nın Paris Saint Germain Kulübü'nün prensip anlaşmasına varması üzerine, sağlık kontrolünden geçmek üzere Fransa'ya gitti. Bir süredir Fransız kulübün transfer gündeminde yer alan Kezman, menajerinin bugün Fenerbahçeli yöneticilerle yaptığı görüşmelerin ardından Fransa'ya giderken, kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Fenerbahçe ile Paris Saint Germain kulüpleri arasında Kezman'ın transferi konusunda prensipte anlaşma sağlandığı bildirildi. Açıklamada, Kezman'ın, sağlık kontrolünün ardından Paris Saint Germain Kulübü ile resmi sözleşmeyi imzalayacağı ifade edildi.






Etiketler : mateja kezman , fenerbahce , psg , fransa , transfer

Türk Angelina Jolie ...


Çarşamba gecesi Çeşme'de gerçekleşecek Miss & Mr Model mankenlik yarışmasında finalistler arasında bulunan 17 yaşındaki genc topmodel Hilal Altınbilek, ABD'li ünlü sinema yıldızı Brad Pitt'in eşi Angelina Jolie'ye benzerliğiyle dikkat çekiyor. 40 kişi arasından finale kalan 17 yaşındaki Hilal Altınbilek, İzmir Anadolu Dış Ticaret Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi. Yarışmada dereceye giremese bile hedefinin sinema oyunculuğu olduğu belirtirken Altınbilek, Jolie'ye benzemenin çok güzel bir duygu olduğunu söyledi.

Etiketler : Hilal Altınbilek ,
Angelina Jolie , 17 yaşında , Çeşme , Miss & Mr Model , manken

Polat'a Can Veren kişi . Umut Tabak


Kurtlar Vadisi’nde Polat Alemdar karakterine kimlik kazandıran ses, Umut Tabak isimli ses sanatçına ait. Tabak yalnızca Polat Alemdar’ı değil, ekrandaki bir çok ünlü kişiyede sesini veriyor. Peki bu isimler kimmi dersiniz?

Cine5 kanalında yayınlanan Dizi Magazin programında ekrana gelen haberde, Kurtlar Vadisi Pusu ile birlikte fenomen haline gelen Polat Alemdar’ı seslendiren Umut Tabak'ın, başka hangi dizi kahramanlarına ses verdiği de su yüzüne çıktı.

Televizyon gazetesi'nin son haberine göre, Necati Şaşmaz’ı seslendirerek karaktere bambaşka bir kimlik kazandıran ses, aynı zamanda Gümüş dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ’u, Aşk Oyunu’nda Keremcem’i, Doktorlar’da Kutsi’yi de seslendirdiğini biliyormuydunuz ?

Dublaj sanatçısı Umut Tabak, ekranda yaratılan karakterlere sesiyle ayrı bir karizma katıyor. Bunun en iyi örneklerinden birisi tabikide Kurtlar Vadisi’ndeki Polat Alemdar. Karakterle özdeşleşen Tabak’ın sesi.












7 yıldır Dublaj yapan ve halada düblaj yapmakta olan Umut Tabak, Alman Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuş. Bir dönem Haldun Dormen’in tiyatrosunda rol alan Umut Tabak, seslendirdiği jönler gibi kendisi de bir gün jön olma idealini taşıyor. Tabak, "Ben tiyatro yapmak istiyorum. Ses o kadar çabuk yıpranmıyor ama görüntü daha çabuk yıpranıyor ve daha çabuk harcanıyorsunuz" diye konuştu.

Umut Tabak, son olarak Beyaz Gelincik’te kısa bir rol alarak Altan Erkekli’nin gençliğini oynamış.

En çok Kurtlar Vadisi’nde seslendirme yapmaktan keyif aldığını söyleyen Umut Tabak, yalnızca dizilerde değil sinemada da seslendirme yapmakta. Tom Cruise, Christian Slater, Matt Damon, Brad Pitt, Johnny Depp, Antonio Banderas, Leonardo Di Caprio’ya da ses veren Tabak özellikle Jonny Deep’i seslendirmeyi de çok sevdiğini sözlerine ekledi.

Etiketler : polat alemdar , kvp , kurtlar vadisi , seslendirme , polatın düblörü ,
Umut Tabak


Bengü Gezegen Klibi ve Şarkı Sözleri



Bengü Gezegen - Şarkı Sözleri

Bıktım bu yalnızlıklardan,
Sorunlu haksızlıklardan,
Zorunlu ayrılıklardan…

Sebepsiz çekip gitmekle,
Dert üstüne dert bindirmekle,
Yoruldum kalp hırsızlardan…

Ne inancım kaldı bu aşka,
Ne de sancım var,
Ne inatla kalbimi kırdın,
Ne inancın var…

Yürek aynı dertlere yandı, buna hakkın var,
Bu sebeple önümüzde yüzyıl coşacak yer var…

Tıkadım bütün yollarımı, sana verdiğim yıllarımı,
Biriken tüm imkânlarını, alıp çek git…
Sana verdiğim son hediye, beni bir daha üzme diye
Gezegendeki son gemiye, binip çek git…

Etiketler : Bengü Gezegen Klibi ve Şarkı Sözleri

Barca Sevindi !!!











43. Joan Gamper Turnuvası'nda Camp Nou'da Boca Juniors'u konuk eden Barcelona, karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Son dakikalara kadar karşılaşmayı 1-0 geride takip eden Barça, 90. dakikada Puyol ve uzatma dakikaların Eto'o'nun kafa golleriyle kazanan taraf oldu.

Boca Juniors, Katalan temsilcisinin savunmasında yaptığı adam paylaşımı hatası sayesinde Viatri'nin 74. dakikada golüyle öne geçmişti. Thierry Henry, gösterdiği performansla göz doldururken, Eto'o mücadeleye ikinci yarıda dahil oldu.

İki ekibin de birer şutunda direkler gole izin vermedi.


Etiketler : Barcelona barca , boca juniors , mac , 2-1

Kurtlar Vadisimi & Gta 4 mü ?


Çocuklar için "Kurtlar Vadisi'ne özeniyor, özenmiyor" tartışmasından sonra, şimdi de "Hangi oyunu oynuyor?" diye tartışmalar başladı. Yeni oyunlar, korkutuyor.
Yapımcısına, Holywood filmlerinden dahi daha fazla kazandıran oyunlardan biri olan GTA 4' ün her geçen gün oyuncu sayısı artmaya devam ediyor. "Bir oyunun daha fazla kişi tarafından oynanmasında ne sakınca var?" diyebilirsiniz. Sonradan fark edilse de, oyunun şiddete yöneltmesi, vurdulu kırdılı olması gerçek hayata da yansıyan bazı davranış bozuklukları ortaya çıkarması, ebeveynleri bir kez daha düşündürüyor.

Bir Yenisi Daha: Godfather 2

Electronic Arts tarafından 2009'da oyun severlere ulaştırılacak olan Godfather 2, PS3, Xbox 360 ve PC'de oynanabilecek. Filmin senaryosu ve ismi, 1974 tarihli unutulmayan filmden geliyor.

Etiketler : kurtlar vadisi , gta 4 , çoçuklar