7 Eylül 2008 Pazar

Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz


bölüm 1

bölüm 2

bölüm 3

bölüm 4

Sihirli Oyuncakçı - Mr. Magorium’s Wonder Emporium


imdb puanı : 6.2/10
Yapım : 2007, ABD
Tür : Aile / Fantastik / Komedi
Yönetmen : Zach Helm
Senaryo : Zach Helm
Oyuncular : Dustin Hoffman, Natalie Portman, Matt Baram, Marcia Bennett, Dash Grundy, David Rendall, Rebecca Northan
Seslendirenler : Haluk Bilginer, Özgü Namal, Ali Ekber Diribaş, Özlem AbacI
Yapımcı : Richard N. Gladstein
Müzik : Alexandre Desplat, Aaron Zigman
Dağıtım : UIP Filmcilik
Süre : 1 saat, 34 dk.
Gösterim Tarihi : 1 Şubat 2008

Mr. Magorium’un Wonder Emporium’una hoşgeldiniz. Burası dünyanın en fantastik, en harika,en sihirli oyuncak mağazasıdır. Dükkanın kendisi de dahil olmak üzere içindeki herşey hiç abartısız canlıdır.Ve bu muhteşem dükkan çocukların iştahını kabartan bir oyuncak cennetidir.
Bir gün Emporium’un 243 yaşındaki kurucusu ve sahibi Mr. Magorium (Dustin Hoffman), mağazanın yönetimini tüm yasal haklarıyla birlikte genç ve kendine güvensiz yöneticisi Molly Mahoney’e (Natalie Portman) devredeceğini açıklar. Magorium’un bu kararı üzerine başlıbaşına bir canlı varlık gibi olan mağaza bir öfke ve sinir krizine kapılır.
Mağazanın piyasa fiyatını belirlemek için karamsar ruhlu hesap uzmanı Henry’nin (Jason Bateman) gelmesiyle birlikte o güne kadar rengarenk bir yer olan Emporium ansızın esrarengiz değişimler geçirmeye başlamıştır. Çocukların hayatına eğlence katan oyuncaklar yine oradadırlar ama renkleri griye dönüşürken, cansız ve sessiz bir hal alırlar. Onları eski durumuna ancak ve ancak Mahoney ile Henry getirebilecektir. Bunu da 9 yaşındaki çok becerikli bir çocuğun (Zach Mills) yardımları sayesinde kendi içlerindeki büyülü gücü bularak yapabileceklerdir.





Neşeli Gençlik


Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 9 Şubat 2007
Yönetmen : Mesut Taner
Senaryo : Hasan B. Turhan
Müzik : P. Murat Özdemir
Yapım : 2006, Türkiye , 100 dk.

Oyuncular

Haldun Boysan , Selma Sonat , Hakan Ka , Eylem Şenkal , Ceyhun Fersoy , Arif Burak Öncü , Boran Etili , Selim Yakar , Umut Armağan
Ailelerinin maddi durumlarındaki rahatlık sayesinde son derece çılgın ve maddi olarak sorunsuz bir gençlik geçiren bir grup liseli genç, aynı zamanda okullarının basket takımında da yer almaktadırlar. Cinsellikleri ile yeni tanışmaya başlayan yedi gencin de kızlarla, birbirleri ile, hocaları ve koçları ile olan inişli çıkışlı ilişkileri, bütün hayatlarını oluşturmaktadır.

Bu yedi gencin en azılılarından biri olan Şakir’in şimdiye kadar hiçbir kızla birlikte olmamış olması, grubun diğer üyelerinin önemli bir sorunu haline gelir. Şakir’in ilk kez ‘milli’ olması için bir plan hazırlayan arkadaşları, aynı zamanda takımın ponpon kızlarının yan tarafta bulunan soyunma odalarını gözetleyebilmek için duvarda bir delik de keşfetmişlerdir. Planlarını yavaş yavaş hayata geçiren gençlerin bir yandan da maçları devam etmektedir.

Neşeli Gençlik’ten sonra 18′ler Takımı için kamera arkasına geçen yönetmen Mesut Taner, gençler,gençlerin sorunları ve cinselliklerini merkeze alıyor.

bölüm 1

bölüm 2

Merhaba Dünyalı - Martian Child


imdb puanı :6.8/10
Yapım :2007, ABD
Tür :Dram / Komedi
Yönetmen :Menno Meyjes
Senaryo :Seth Bass, Jonathan Tolins
Oyuncular :Joan Cusack, John Cusack, Sophie Okonedo, Amanda Peet, Oliver Platt, Bobby Coleman
Yapımcı :Ed Elbert
Görüntü Yönetmeni :Robert D. Yeoman
Müzik :Aaron Zigman
Dağıtım :35 Milim Filmilik
Süre :1 saat, 48 dk.
Gösterim Tarihi :21 Aralık 2007

Romantik filmlerin vazgeçilmez oyuncusu JOHN CUSACK ve güzel oyuncu AMANDA PEET, “About A Boy” ve “E.T.”yi buluşturan bu filmde araya geliyorlar.

David Gordon, küçüklüğünde hep sıra dışı bir çocuk olmuştur. Uzaylıların gelip kendisini asıl evine götüreceklerini hayal etmiştir. “Uzaylı” olarak görülen David, uzaylılar tarafından kaçırılmamış ama bilimkurgu yazarı olmuştur. Zeki fakat sorunlu bir çocuk olan 6 yaşındaki Dennis’i evlat edinmeye karar verir. Kendi hayal dünyasında yaşayan ve “uzaylı” olduğuna inanan Dennis ile iletişim kurmak oldukça zordur. Fakat David, Dennis’i tüm tuhaflıklarıyla kabul etmiş ve aralarında özel bir bağ kurulmuştur. Sosyal Hizmetler, Dennis’i geri almaya geldiğinde o evden kaçar ve beklenmedik olaylar birbirini izler







Asi Kızlar : St Trinian’s


Yapım :2007, İngiltere
Tür :Komedi
Yönetmen :Barnaby Thompson, Oliver Parker
Senaryo :Piers Ashworth, Nick Moorcroft
Oyuncular :Colin Firth, Rupert Everett, Mischa Barton, Gemma Arterton, Jodie Whittaker, Antonia Bernath
Yapımcı :Barnaby Thompson, Oliver Parker
Görüntü Yönetmeni :Gavin Finney
Müzik :Charlie Mole





The Ice Harvest


Tür : Aksiyon / Gerilim / Komedi
Yönetmen : Harold Ramis
Senaryo : Richard Russo , Robert Benton , Scott Phillips (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Alar Kivilo
Müzik : David Kitay
Yapım : 2005, ABD , 88 dk.

Oyuncular

John Cusack (Charlie Arglist) , Billy Bob Thornton (Vic) , Connie Nielsen (Renata) , Randy Quaid (Bill Guerrard) , Oliver Platt (Pete Van Heuten) , Ned Bellamy (Sidney) , Lara Phillips (Rusty) , Mike Starr (Roy Gelles)Avukat charli ve ortağı Vic,bir mafya patronundan yüklü miktarda parayı çaldıklarında mükemmel bir suç işlediklerini sanıyorlardı.Ancak kargaşa,şehvet ve ölümcül süprizlerle dolu bir gece geçirmeye başladıklarında,aslında en büyük riski birbirlerine güvenmekle aldıklarını farkederler.Bu süprizlerle dolu muhteşem kara film komedi gerilimin müthiş oyunculardan oluşan kadrosunun baş rolünde John Cusack ve Billy Bob Thortnon var.”anlat bakalım”ve “yarın aslıda dündü”filmlerinin yönetmeni,sizi sonuna dek merak içinde bırakan kahkahalar ve kesin dönüşlerle dolu şaşırtıcı bir filime daha imza atıyor.





The Promotion - Terfi


Yapım :2008, ABD
Tür :Komedi
Yönetmen :Steve Conrad
Senaryo :Steve Conrad
Oyuncular :John C. Reilly, Gil Bellows, Seann William Scott, Fred Armisen, Nathan Adloff, Abby Allen, Michael Armon, Gina Barber
Yapımcı :Harvey Weinstein, Bob Weinstein, Steven A. Jones, Jessika Borsiczky Goyer, Christina Varotsis
Görüntü Yönetmeni :Lawrence Sher
Müzik :Alex Wurman








bölüm 1

bölüm 2

bölüm 3

bölüm 4

İsyan - Equilibrium


Tür : Gerilim / Bilim Kurgu / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 2 Nisan 2004
Yönetmen : Kurt Wimmer
Senaryo : Kurt Wimmer
Görüntü Yönetmeni : Dion Beebe
Müzik : Klaus Badelt
Yapım : 2002, ABD , 107 dk.

Oyuncular

Dominic Purcell (Seamus) , Christian Bale (John Preston) , Sean Bean (Partridge) , Sean Pertwee (Rahip) , William Fichtner (Jurgen) , Angus MacFadyen (Dupont) , Taye Diggs (Brandt) , Emily Watson (Mary O’Brien) , Emily Siewert (Lisa Preston) , Matthew Harbour (Robbie Preston) , Alexa Summer (Viviana Preston)
3. dünya savaşının yaralarını zor da olsa sarmayı bilmiş yakın geleceğin dünyasındayız. Savaşın travmasını üzerinden atamamış olan hakim totaliter sistem, barışı korumak adına insanların duygularını baskı altına almaktadır. Sanatsal nesneler bulundurmak ve güzel sanatlarla iştigal etmek yasaktır. Duygu ve heyecan uyandıracak şeylerle ilgilenmek, ölüm cezasına bile yol açabilmektedir.

Üst düzey bir güvenlik ajanı olan John Preston, kurallara karşı duranları bulup yok etmekle görevlendirilmiştir. Kullananlarda sisteme uygun bir ruh hali yaratan Prozium’u içmekten vazgeçtiğinde, sistemin en büyük silahlarından biri olan ajan eski kimliğinden uzaklaşmaya başlayacaktır…

Biçimsel olarak Matrix’e, öyküsü ile de Fahrenheit 451’e benzetilen film, karşı ütopik bilim kurgu filmlerinin şimdilik en son örneği.

Filmleri önceki klasik yapımlarla karşılaştırmayı, ve özgün olanın altında buzağı aramayı çok seven eleştirmenlerin ve sinemaseverlerin filmi karalama çalışmalarına rağmen, yeni keşiflerde bulunmaya açık olanları ödüllendiren bir yapım.

tek bölüm

Dante01


Yapım : 2008, Fransa
Tür : Bilim Kurgu
Yönetmen : Marc Caro
Senaryo : Marc Caro, Pierre Bordage
Oyuncular : Lambert Wilson, Dominique Pinon, Gérald Laroche, Linh Dan Pham, Yann Collette, Bruno Lochet, François Levantal, Simona Maicanescu, François Hadji-lazaro, Lotfi Yahya Jedidi
Yapımcı : Richard Grandpierre
Görüntü Yönetmeni : Jean Poisson
Müzik : Raphael Elig, Eric Wenger
Süre : 1 saat, 28 dk.
Gösterim Tarihi : 5 Eylül 2008

Filmin Konusu: Dante 01 yüksek güvenlikli bir uzay gemisi hapishanesidir. Aynı zamanda bir psikiyatrik araştırma merkezi olarak da kullanılan hapishanede, çok tehlikeli bir grup suçlunun kobay olarak kullanıldığı yasal olmayan bir dizi nano-teknolojik deney yapılmaktadır.

Üste bulunan 7 mahkum, 3 idari görevli ve 2 doktora, dünya dışı varlıklarla yaşanan bir çatışmadan sağ kurtulan tek kişi olan Saint George da katılır. Saint George kendi içindeki canavarı kontrol altına almaya çalışmaktadır. Bu canavar, dehşet verici bir labirente benzeyen uzay gemisinin tüm sakinlerini etkileyecek, üste kalanların isyanlarına sebep olacaktır.

Artık herkes kendi içindeki canavarla yüzleşmek zorundadır…




Otis


Tür : Aksiyon
Yapım : 2008
Yönetmen : Tony Krantz
Senaryo : Erik Jendresen, Thomas Schnauz
Oyuncular:Bostin Christopher, Ashley Johnson, Daniel Stern, Illeana Douglas, Kevin Pollak, Jere Burns, Jared Kusnitz, Tarah Paige




Stop Loss - Görev Uğruna


Yapım : 2008,
Tür : Dram / Savaş
Yönetmen : Kimberly Peirce
Senaryo : Mark Richard
Oyuncular :Ryan Phillippe

Joseph Gordon-Levitt Channing Tatum
Yapımcı : Paramount Pictures
Müzik : Henry Lai
Dağıtım : Pinema Film
Süre : 1 saat, 42 dk.
Gösterim Tarihi : 22 Ağustos 2008


bölüm 1

bölüm 2

bölüm 3

bölüm 4

Reklamstore üyelik

Web siten var.Ama sadece var olarak duruyor ve hiç bir kazanç saglamıyorsa tam bu sırada imdadınıza reklamstore yetişiyor ...
Reklamstore ile websitenize reklam alabilir istersenizde reklam verebilirsiniz...Adsense'mi Reklamstore mi diye sorulursa eğer , tabikide türkçe ağırlıklı reklamları ve sağladığı kazanç yönünden reklamstore derim ...Reklamstore tık başına en az 0,02 ytl verirken adsense türkçe reklamlara birde türkiyeden tıklama gelirse 0,01 ytl bazen ise tıklama bile saymayarak .Reklamstore'nin Türkiye'deki türkçe reklamlar bazında daha iyi ve daha kullanılır olduğunu kanıtlıyor ...

Reklamstore'ye alttaki resme tıklayarak üye olabilirsiniz !!!