3 Eylül 2008 Çarşamba

Plajda


Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 29 Şubat 2008
Yönetmen : Murat Şeker
Senaryo : Murat Şeker , Selami Genli , Onur Koçal
Görüntü Yönetmeni : Murat Tuncel
Yapım : 2007, Türkiye

Oyuncular

Sarp Apak (Ali) , Gürgen Öz (Can) , Tuğçe Ersoy (Ceyda) , Tuba Ünsal (Zeynep Nehir) , Turgay Tanülkü , Güçlü Yalçıner , Fatih Koyunoğlu

Çocuk tiyatrosunda oyunculuk yapan Ali ve Can aynı evde yaşayan ve geçim sıkıntısı çeken iki kankadır. En büyük hayalleri iyi birer oyuncu olup sinema filmlerinde yer almaktır. Ama piyasada tek tanıdıkları kişi casting işleri yapan menajerleri Ceyda’dır.

Ali ve Can günün birinde davetli olmadıkları bir film tanıtım partisine giderler. Amaçları “Plajda” isminde bir gençlik filmi çeken ünlü yönetmen Kemal Engin’e kendilerini göstermektir. Ama filmdeki tüm roller ayarlanmıştır ve sadece iki çirkin kadın oyuncuya ihitiyaç vardır. Aradıklarını bulamayan ikili parti çıkışı otoparkta bir anda mafya hesaplaşmasının ortasına düşerler.

Menajerlerine yakarıp yalvaran ikili, kadın kılığına girerek film ekibine dahil olurlar. Bu arada filmin başrol oyuncusu Zeynep Nehir’le tanışan Can ona aşık olur.

Bir yandan filmin çekimleri devam ederken bir yandan da mafya, çekimin yapıldığı otele gelir. İşler tamamen karışıp birbirine girer.


tek bölüm


bölüm 1

bölüm 2


bölüm 1

bölüm 2

bölüm 3

bölüm 4

bölüm 5

Musallat


Tür : Korku
Gösterim Tarihi : 16 Kasım 2007
Yönetmen : Alper Mestçi
Senaryo : Alper Mestçi
Görüntü Yönetmeni : Feza Çaldıran
Müzik : Reşit Özdamla
Yapım : 2007, Türkiye

Oyuncular

Burak Özçivit , Biğkem Karavus , Kurtuluş Şakirağaoğlu
Birbirlerine büyük bir aşkla bağlı olan Suat ve Nurcan, yaşadıkları köyde mutlu bir yaşam sürmektedirler. Herkesin gıpta ile izledikleri aşklarını artık evlilikle taçlandırma zamanları gelmiştir. Fakat mutlu çiftin bu kararı alması ile başlarına büyük bir bela musallat olur.

Başka dünyalardan gelen bir varlık, çevrelerinde açıklaması imkansız olaylara neden olacak ve çiftin tüm yaşamını etkileyecektir. Artık ne yaşamları ne de aşkları eskisi gibi huzur dolu değildir.

Gen filminin senaristlerinden olan Alper Mestçi’nin ilk filmi olan Musallat, Mia Film’den Banu Akdeniz ve yapım ortağı Murat Toktamışoğlu’nun yapımcılığında, genç bir oyuncu kadrosuna sahip.

Alternatif 1

bölüm 1

bölüm 2

bölüm 3

Alternatif 2

bölüm 1

bölüm 2

Çılgın Dersane Kampta


Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 10 Ocak 2008
Yönetmen : Faruk Aksoy
Senaryo : İrfan Saruhan , Şafak Güçlü , Faruk Aksoy
Yapım : 2007, Türkiye

Oyuncular

Alp Kırşan (Sakar Bekir) , Okan Karacan (Dr. Bilgin) , Paşhan Yılmazel (Mojo) , Ozan Aydemir (Fırıldak Hasan) , Berksan Özer (Berksan) , Simge Tertemiz (Bayan Bacak) , Duygu Çetinkaya (Kurdela) , Görkem Gürsoy (Ayı Sedat) , Oğuzhan Yıldız (İddia Selim) , Cüneyt Arkın , Sibel Tüzün , Mustafa Topaloğlu , Berke Hürcan
“Çılgın Dersane”de birbirinden ilginç olaylar yaşayan gençler bu kez “Çılgın Dersane Kampta” için bir araya geldiler. “Çılgın Dersane” filminin devamı niteliğinde olan “Çılgın Dersane Kampta”da üniversiteye giriş sınavlarına çok az bir süre kalmış ve öğrenciler sınav stresinden uzaklaşmak amacıyla doğa cenneti bir yerde sınav öncesi 15 günlük bir kamp sürecine girmiştir.

İstanbul Özlem Dersanesi’nin sahibi Hadi’nin yönetiminde başlayan kampa, öğrenciler ve öğretmenler büyük bir heyecanla katılırlar. Çocukluk arkadaşı olan ancak o yıllarda birbirilerine olan duygularını bir türlü ifade edemeyen Berksan ve Bahar ne tesadüftür ki bu kampta bir araya gelirler. İkisinin de yaşamında çok büyük değişiklikler olmuştur. Berksan artık herkes tarafından tanınan ünlü bir pop stardır. Ancak iki genç arasında yıllarca bastırılan duygular bu kampta ortaya çıkar. Fakat bu durumdan hiç de mutlu olmayacak bir üçüncü kişi vardır.

Öğretmenler arasında da aşk kıvılcımları ortaya çıkmaya başlar. Seksi Coğrafyacı ile yollarını ayıran Mustafa ile Yüksel arasındaki yakınlaşma gün geçtikçe artmaktadır. Bu arada Hadi’yi çökertmek için sayısız yola başvuran Şahin, çalışmalarını sürdürmekte ve yeni yeni planlar yapmaktadır.

bölüm 1

bölüm 2

bölüm 3

Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım


Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 22 Şubat 2008
Yönetmen : Hamdi Alkan
Yapım : 2007, Türkiye
Oyuncular

Vural Çelik , Yasemin Conka , Hakan Yıldırım , Okan Tangücü , Tamer Karadağlı
Filmin afiş fotoğrafını cezaevi tabur komutanının çektiği filmde, Bayrampaşa’nın gerçeklerine ve gündelik hayatına ışık tutuluyor.

tam ekran

Alternatif Linkler

bölüm 1

bölüm 2

bölüm 3

SüperSeks


Tür :komedi / Romantik
Yönetmen :torsten Wacker
Senaryo :Kerim Pamuk, Daniel Schwarz


Oyuncular :
Meray Ülgen, Denis Moschitto, Hilmi Sözer, Marie Zielcke, Meral Perin, Jenny Ostermann, Sevgi Özdamar, Martin Glade, Hülya Duyar, Buket Yeni
Yapımcı :
Udo Happel, Udo Bomnüter, Nina Bohlmann, Helmar Baum, Babette Schröder
Görüntü Yönetmeni :
Andre Lex
Müzik :
Florian Tessloff

hiç bir işte dikiş tutturamayan kahramanımız son olarak teleservis işine girer.ancak olaylar karışır ve kendini tam bir çıkmazın içinde bulur.izleyin çok güleceksiniz aynı zamanda duygusal yönüde ağır basmakta filmin.

bölüm 1

bölüm 2

O… Çocukları


Tür : Dram / Psikolojik
Gösterim Tarihi : 16 Mayıs 2008
Yönetmen : Murat Saraçoğlu
Senaryo : Sırrı Süreyya Önder
Müzik : Kıraç
Yapım : 2008, Türkiye

Oyuncular

Demet Akbağ (Mehtap Anne) , Özgü Namal (Dona) , Sarp Apak (Saffet) , Altan Erkekli (Lokman) , İpek Tuzcuoğlu (Hatice) , Sezin Akbaşoğulları (Meryem) , Deniz Özerman (Mediha)
Yıl 1981… Türkiye, askeri rejimin yönetimi altındadır. Hayat kadınlarının çocuklarına bakıcılık yapan emanetçi annenin, evinin ekseninde inanılmaz olaylar gelişecektir.

Çocuk psikolojisi, eğitim, töre, annelik duygusu, kadın erkek ilişkileri, toplumsal değer yargıları ve baskı ortamının sorgulandığı, tartışmalara yol açacak bir film.

NOT : Sinema Cekimidir....

bölüm 1

bölüm 2

bölüm 3

bölüm 4

bölüm 5

My Super Ex-Girlfriend - Eski Süper Sevgilim


My Super Ex-Girlfriend - Eski Süper Sevgilim

Yapım : 2006, ABD
Tür : Bilim Kurgu / Komedi / Romantik
Yönetmen : Ivan Reitman
Senaryo : Don Payne
Oyuncular : Uma Thurman, Luke Wilson, Anna Faris, Eddie Izzard
Görüntü Yönetmeni : Don Burgess
Müzik : Teddy Castellucci
Dağıtım : Özen Film
Süre : 1 saat, 35 dk.
Gösterim Tarihi : 8 Eylül 2006

Matt Saunders, Jenny Johnson’a ilk gördüğü anda tutulur. Jenny’nin hayatının kadını olduğuna inanır. Fakat bilmediği bir şey varsa o da Jenny’nin aslında bir süper kahraman olduğudur. Jenny, yani G-girl’de Matt’e feci aşık olmuştur. G-girl’ün bu takıntı haline gelen aşkı Matt’i boğmaya başlamıştır. Matt ilişkiyi sonlandırmak istesede, G-girl’ün süper güçleri Matt’in onu bırakmasını engellemektedir.

bölüm 1

bölüm 2

Big Stan



vizyon tarihi: 14 kasım 2008
Yönetmen: Rob Schneider
Senaryo : Josh Lieb
Müzik: John Hunter
Görüntü yönetmeni: Victor Hammer
Tür: Komedi
Yapım: ABD 2007 (Renkli)








CJ7


Yönetmen:Stephen Chow
Yapım Yılı:2008
Süre:86 Dakika
Dil:Çin Lehçesi
IMDB Puanı:6.5/10
Ülke:Hong Kong
Tür: Komedi, Bilim-Kurgu

Shaolin Soccer filmiyle kendisine büyük bir hayran kitlesi yapan Hong Kong doğumlu yönetmen-oyuncu Stephen Chow, bu kez de hayli eğlenceli bir filme imza attı. Kendisinin yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı CJ7, Steven Spielberg’in klasik filmi E.T.’nin eğlenceli bir paradosi. Dış uzaydan bir yaratığın dünyaya gelmesi ile gelişen komik olayların anlatıldığı film için Chow, şimdiye kadar ki en pahalı projesi olduğunu söylüyor.





Stuck


Tür : Korku / Gerilim
Gösterim Tarihi : 12 Eylül 2008
Yönetmen : Stuart Gordon
Senaryo : John Strysik , Stuart Gordon (Kitap)
Yapım : 2007, Kanada / ABD / İngiltere , 94 dk.

Oyuncular

Mena Suvari (Brandi) , Stephen Rea ( Tom) , Russell Hornsby ( Rashid) , Rukiya Bernard ( Tanya)
Genç ve şefkatli Brandi, bir emekli evinde terfisini bekleyen bir görevlidir. Bir gece sarhoş halde gece kulübünden dönerken, yeni evsiz kalmış Tom’a arabasıyla çarpar.

Paramparça ettiği bu adama çarptığı duyulursa, Brandi’nin parlak olan geleceği sönecektir. Bu yüzden Brandi, Tom’u kurtarmak yerine onun kendinden geçmesini bekleyip onu ortadan kaldırmayı planlar. Tom için tek hayatta kalış yolu ise kaçmaktır.

İkilemde kalmanın vurgulandığı Stuck, gerçek hikayeden yola çıkılmıştır.
Festivallerden ödüller kazanan filmde, izleyicide etki bırakan sahnelere bolca yer verilmiştir.

bölüm 1

bölüm 2

Gizli Gerçek - What Lies Beneath


Tür : Korku
Gösterim Tarihi : 24 Kasım 2000
Yönetmen : Robert Zemeckis
Senaryo : Sarah Kernochan , Clark Gregg
Görüntü Yönetmeni : Don Burgess
Müzik : Alan Silvestri
Yapım : 2000, ABD , 129 dk.

Oyuncular

Harrison Ford , Michelle Pfeiffer , Diana Scarwid , James Remar
Dr. Norman Spencer( Harrison Ford) güzel karısı Claire’i (Michelle Pfeiffer) bir yıl önce aldatmıştı…

Evlilikleri ve ilişkileri mükemmeldi hatta o kadar mükemmeldi ki aradan geçen zaman boyunca bu ilişkiden bihaber olan Claire garip sesler ve görüntülerden bahsettiğinde Norman’ın aklına bu ilişki gelmemişti bile…

bölüm 1

bölüm 2

bölüm 3

bölüm 4

Sevgilimin Eski Nişanlısıyla Tanıştığım Gün - Over Her Dead Body


Tür : Fantastik / Komedi / Romantik
Yönetmen : Jeff Lowell
Senaryo : Jeff Lowell
Görüntü Yönetmeni : John Bailey
Yapım : 2008, ABD
Müzik : David Kitay
Süre : 1 saat, 35 dk.

Oyuncular :

Eva Longoria, Paul Rudd, Jason Biggs, Stephen Root, Lindsay Sloane, Lake Bell

Konu :

Eski erkek arkadaşının, kendisinin ölümünden sonra yaşamaya başladığı yeni ilişkisini bozmaya çalışan bir hayaletin hikayesi.
Kate (Eva Longoria Parker) ve erkek arkadasi Henry (Paul Rudd) güzel bir beraberlik yaşarlarken, nişanlanacakları gün Kate ölür. Henry’nin kız kardeşi, yaşadığı zor günleri atlatabilmesi için onu bir danışmana gitmeye ikna eder. İlk başlarda isteksizce giden ve yoğun şüphe duyan Henry bu seanslar sırasında Ashley (Lake Bell) ile yakınlaşır ve onun yeteneğine inanır. Aralarında duygusal bir yakınlaşma olan Henry ve Ashley mutlu bir beraberliğe doğru giderken, Kate geri döner!
Şimdi çok daha büyük bir sorunları vardır. Kate’in ruhu yeryüzüne geri dönmüştür ve ölü gelin, Henry’nin yeni beraberliğinden hiç hoşnut olmamıştır. Kate erkek arkadaşının yeni ilişkisini mahvetmek için elinden geleni yapacaktır.

bölüm 1

bölüm 2

bölüm 3

Lost Colony - Kayıp Koloni


Tür :Gerilim / Tarih
Yönetmen :Matt Codd
Oyuncular :Adrian Paul, Mari Mascaro, Atanas Srebrev, Jonas Talkington, David Desantos
Yapımcı :Dana Dubovsky
Görüntü Yönetmeni :nton Bakarski
Müzik :John Dickson
Süre :1 saat, 35 dk.



Adrian Paul’un başrolünde oynadığı bu yüksek nabızlı aksiyon-korku filmi, korkutucu özel efektleriyle izleyenleri etkiliyor. Film, tarihte heyecan uyandıran çözülemeyen bir gizemden esinleniyor. 1958 yılında, 100’ün üzerinde cesur adam ve kadın Britanya’dan gemiyle, Amerika’daki kolonileri keşfetmek üzere yola çıkar. Virginia’nın iç kısımındaki Roanoke adasına gelirler ve oraya yerleşirler.


bölüm 1

bölüm 2

bölüm 3

Married Life - Aşk Kurbanları


Yapım : 2007, ABD / Kanada
Tür :Dram / Romantik / Suç
Yönetmen :Ira Sachs
Senaryo :Oren Moverman, Ira Sachs
Oyuncular :Pierce Brosnan, Chris Cooper, Rachel McAdams, Patricia Clarkson, David Richmond-peck
Yapımcı :Steve Golin
Görüntü Yönetmeni :Peter Deming
Müzik :Dickon Hinchliffe





Kanunsuz Teklif - Illegal Tender


Yapım :2007, ABD
Tür :Dram / Gerilim / Macera
Yönetmen :Franc. Reyes
Senaryo :Franc. Reyes
Oyuncular :Manny Perez, Zulay Henao, Carmen Perez, Michael Philip Del Rio, Samuel Molina, Rick Sepulveda, D.c. Benny, Mercedes Mercado, Jessica Pimentel, Angelic Zambrana












Etiketler : Kanunsuz Teklif - Illegal Tender izle , download ,seyret , indir , part