13 Ağustos 2008 Çarşamba

Devler Sahada ...


Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak isteyen G.Saray ve F.Bahçe, 3. ön eleme turu ilk maçlarını bu akşam oynayacak.
Şampiyonlar Ligi'nde kendilerine yer bulmak isteyen iki temsilcimiz Galatasaray ve Fenerbahçe, 3 turdaki ilk maçlarında sahadaki yerlerini alacak.

GALATASARAY EVİNDE TUR İÇİN OYNAYACAK

Turkcell Süper Lig'in son şampiyonu olan ve Şampiyonlar Ligine son ön eleme turundan katılmaya hak kazanmış olan Galatasaray, Romanya temsilcisi Steaua Bükreş'i ağırlayacak.

Saat 21.15'te Ali Sami Yen Stadı'nda başlayacak olan ve D-Smart 41. kanaldan (DSpor) naklen yayınlanacak mücadelenin hakemi ise Fransa Futbol Federasyonu'ndan Laurent Duhamel.

Sakatlıklardan yana hiç şansı olmayan Galatasaray'da, eksikler nedeniyle orta saha oyuncusu ünlü yıldızı Lincoln forvette forma giyecek.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Aykut, Sabri, Meira (Emre Güngör), Servet, Hakan Balta, Arda, Barış (Hasan Şaş), Mehmet Topal, Ayhan, Lincoln, Nonda.

Steaua Bükreş: Zapata, Golanski, Ghionea, Radoi, Nesu, Nicolita, Petre, Lovin, Neaga, Moreno, Bernhardt.

KANARYA, BELGRAD DEPLASMANINDA

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayıp tarihinin en büyük Avrupa zaferini yaşayan Fenerbahçe ise, 3. turu deplasmanda arıyor.Eğer Fenerbahçe Belgrad'da Partizanı yenerse tur için büyük avantaj yakalamıs olacak .

2. turda MTK'yı eleyen sarı lacivertliler, Sırp takımı Partizan'ı da elemesi halinde 6. kez Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanacak.

Partizan Stadı'nda saat 22.00'de oynanacak maçı İskoç hakem Craig Alexander Thomson yönetecek ve mücadele D-Smart 7. kanaldan naklen yayınlanacak.

Sarı lacivertlilerde takımdan ayrılması gündemde olan Kezman ilk 18'de bulunmazken, sakatlığı nükseden Selçuk'un yerine büyük ihtimalle Maldonado'nun forma giyeceği tahmin ediliyor.

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i ise şöyle; Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Maldonado, Kazım, Alex, Uğur, Semih ve Güiza.

Etiketler : 3.cü ön eleme macları, fenerbahçe, galatasaray, partizan, steaua bükreş, ön eleme, şampiyonlar ligi

Hiç yorum yok: